Route

De Route
De route van de optocht begint bovenaan de Gooiseweg (De Meent) en loopt via de Pannenstraat en Dorpsstraat door het centrum van Groesbeek en gaat vervolgens linksaf de Ottenhoffstraat in en daarna de Stekkenberg op. Het eindpunt van de optocht is bovenaan de Stekkenberg bij het kruus. Hier wordt de optocht ontbonden en vindt in het aangrenzende clubhuis van Germania de prijsuitreiking en Halfvastenspektakel met de dj’s Bas Siepie Janssen en Francesco plaats.

Parkeren
In het centrum zijn volop parkeermogelijkheden op het oude kermisterrein aan de Houtlaan, het Marktplein en de grote parkeerplaats bij de supermarkten Aldi en Albert Hein/Jan Linders. Ook op de Cranenburgsestraat is ter hoogte van De Lubert een aantal parkeerplaatsen.

De Prijsuitreiking
Deze vindt plaats zo snel mogelijk na de optocht plaats tijdens het aansluitende Halfvastenspektakel in het clubhuis van Germania, aangrenzend aan de finish.

Opstellen deelnemers
De carnavalswagens worden opgesteld op volgorde van startnummer op de Gooiseweg, Industrieweg, Ambachtsweg en Mies.

De groepen worden opgesteld op het terrein bij De Meent/Parkeerplaats Jumbo en voegen in als hun nummer aan de beurt is.

 

zaterdag 29 maart 2025 20.11 uur Centrum Groesbeek

Laatste tweets