Route

De route van de optocht begint in de bocht van de Gooiseweg in Groesbeek en loopt via de Pannenstraat, Dorpsstraat, Molenweg door het centrum van Groesbeek en gaat vervolgens rechtsaf de Cranenburgsestraat op. Het eindpunt van de optocht is ter hoogte van de afslag naar Heikantweg aan de Cranenburgsestraat. (zie roze lijn op routekaart).

Er zijn volop parkeermogelijkheden op het oude kermisterrein aan de Houtlaan en het Marktplein in het centrum. Ook op de Cranenburgsestraat is ter hoogte van De Lubert een aantal parkeerplaatsen. Deze weg is tot 19.45 uur te bereiken.

De prijsuitreiking is om 00:15 uur tijdens het aansluitende Halfvastenspektakel bij Groesbeekse Boys aan de St. Antoniusweg 11 te Groesbeek.

Opstellen deelnemers

De carnavalswagens worden opgesteld op volgorde van startnummer op de Gooiseweg, Industrieweg, Ambachtsweg, Mies en Hulsbroek. (zie paarse lijn op routekaart)

De groepen worden opgesteld op het grasveld tussen de Pieter de Hooghweg en de Gerard Douweg en voegen in als hun nummer aan de beurt is (zie blauw vlak op routekaart).

zaterdag 9 maart 2024 20.11 uur Centrum Groesbeek

Laatste tweets